نوشته شده توسط : drmohandes

درباره جراح بینی

انتخاب جراح بینی از قدم های اول اقدام برای جراحی بینی می باشد و از اهمیت بسزایی در نتیجه جراحی بینی برخوردار می باشد. امروزه عمل جراحی بینی از شایع تری عمل های زیبایی می باشد که به مرور زمان بر طرفداران آن افزوده می شود. جراحی بینی به منظور رفع ایرادات ظاهری با حفظ عملکرد تنفسی بینی انجام می گیرد در نتیجه بینی متناسب با دیگر اجزای صورت و چهره ای زیبا را حاصل می نماید.

بینی استخوانی

بینی های استخوانی یا غضروفی بینی هایی هستند که دارای پوستی نازک و غضروف و استخوان مقاومی باشند. جراحی بینی استخوانی با برداشتن استخوان و جابه جا کردن استخوان ها انجام می گیرد تا بینی شکل مناسبی به خود بگیرد.

 

رینوپلاستی بینی استخوانی و مزیت‌های این عمل

عمل جراحی بینی استخوانی

جراحی بینی استخوانی نوعی جراحی بینی می باشد که غالبا هدف از انجام این جراحی برداشتن قوز یا برآمدگی منحنی شکل روی پل بینی می باشد.

به بینی که از نظر نوع پوست دارای پوست نازکی می باشد به نحوی که استخوان و غضروف بینی قابل رویت باشد و از نظر استخوان بندی دارای بافت و غضروف قوی هستند را بینی استخوانی می نامند.

هر نوع مدل بینی ویژگی خاص خود را دارد و به طور کلی بینی های استخوانی با ویژگی های ذکر شده جزو ایده آل ترین بینی ها برای انجام جراحی بینی می باشند.

علل ایجاد کننده بینی استخوانی

مسائل ژنتیک و ارثی

آسیب و ضربه به استخوان بینی

روش جراحی بینی استخوانی

جراحي بيني استخواني به دو تکنیک جراحی بینی باز و بسته با توجه به ایرادات بینی انجام می گیرد.

جراح بینی با ایجاد برش هایی پوست بینی را از استخوان و غضروف جدا می کند و برای بر طرف کردن ایرادات بینی اقدام می کند.

بعد از ایجاد شکاف روی استخوان و غضروف با انجام عمل استئوتومی قوز و برآمدگی بینی برداشته می شود و در انتها پوست بدون هیچ تغییری سر جای خود قرار می گیرد.

در این مقاله به تمام اطلاعات مورد نیاز شما درباره رینوپلاستی بینی استخوانی اشاره کردیم. اکنون می‌دانید که جراحی این نوع بینی هم به شیوه باز و هم به روش بسته قابل انجام است. خبره بودن جراح برای رینوپلاستی بینی استخوانی اهمیت بسیاری دارد. پزشکی که علاوه بر اینکه می‌تواند جراحی را به بهترین روش ممکن جراحی را انجام دهد، باید بیمار را در مسیر درمان به صورت کامل راهنمایی کند.

دکتر مهدی سزاوار متخصص جراحی دهان، فک و صورت هستند که به صورت تخصصی در حوزه رینوپلاستی انواع بینی فعالیت دارند. تجربه ایشان باعث شده است که بهترین شیوه درمان برای هر شخص را تشخیص دهند و در نهایت بیماران به بهترین نتایج برسند و از عمل خود رضایت داشته باشند. برای رزرو زمان مشاوره به صورت آنلاین یا حضوری می‌توانید از طریق سایت دکتر سزاوار اقدام کنید. امکان رزرو نوبت به صورت اینترنتی وجود دارد.



:: بازدید از این مطلب : 566
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmohandes
رینوپلاستی بینی گوشتی چیست و چگونه انجام می شود؟
 
 
بینی هایی با پوست ضخیم و غده های چربی زیاد و سوراخ های باز در پوست به بینی گوشتی معروف است. در این نوع بینی معمولاً غضروف کوچک است و قسمت عمده بینی از پوست و چربی زیر آن و غدد سباسه تشکیل شده است. در این نوع بینی معمولاً نوک بینی پایین می آید و بال بینی باز و ضخیم است. به دلیل هورمون جنسی مردانه و پوست روغنی در مردان ، این نوع بینی ها معمولاً در آقایان مشاهده می شود.در این مقاله میخواهیم درباره عمل رینوپلاستی بینی گوشتی و سوالات متداول صحبت کنیم.
 
 
رینوپلاستی بینی گوشتی
 
در گذشته ، برای اصلاح این نوع بینی و برای جراحی زیبایی این نوع بینی ، قسمت های زیادی از غضروف ها را خارج می کردند. نتیجه این عمل ، فرورفتگی و بجا ماندن اثر زخم بر روی پوست به دلیل فضای خالی در زیر آن بود. معمولاً بیماران فکر می کنند که برداشتن پوست مفید است اما به نظر می رسد که برداشتن پوست باعث ایجاد زخم های شدیدی می شود ، بنابراین توصیه نمی شود.
 
در عمل بینی گوشتی ، هدف اصلی جمع کردن قسمت پایینی بینی تا حد امکان است و هدف بعدی اصلاح شکل نوک بینی است. در بینی های گوشتی به منظور جلوگیری از بدفرم شدن لبه ها و حفره های بینی ، جراح معمولا از تراشیدن غضروف و استخوان های بینی خودداری میکند.
در جراحی های امروزه و با متد جدید مورد تایید ، از تقویت نوک بینی و غضروف میانی برای بالا بردن و شکل دادن به بینی استفاده می شود.
 
جراحی بینی گوشتی سخت تر است یا استخوانی ؟
 
 
در واقع هر دو بینی استخوانی یا گوشتی بعد از عمل میزان دشواری یکسانی دارند اما بینی گوشتی دوره نقاهت طولانی تری دارد.
 
آیا بینی های گوشتی بعد از عمل به حالت قبلی خود باز می گردند؟
در صورت به دست آوردن نتیجه عالی ، بعد از شش ماه هیچ تغییری اساسی روی بینی اتفاق نمی افتد و به همان شکل باقی می ماند.
در بینی گوشتی به دلیل اینکه پوست ضخیم است ، کاهش اندازه بینی مدت زیادی طول می کشد ، بنابراین بیماران برای به دست آوردن نتیجه نهایی باید حداقل یک سال صبر کنند ، اما معمولاً بعد از شش ماه نتیجه پایدار است و به حالت قبل بر نمی گردد.
 
همانطور که گفتیم رینوپلاستی بینی گوشتی در گذشته نتایج دلخواه را برای بیماران ایجاد نمی‌کرد. در حال حاضر هم اگر فردی که جراحی را انجام می‌دهد، باتجربه و متخصص نباشد، احتمال بازگشت بیشتر خواهد بود. به همین دلیل لازم است که در انتخاب جراح دقت زیادی داشته باشید تا هم از نظر ظاهری به نتیجه دلخواه خود برسید و هم از نظر تنفسی و سلامت با عوارض رینوپلاستی مواجه نشوید.
دکتر مهدی سزاوار متخصص جراحی دهان، فک و صورت هستند. ایشان به صورت تخصصی در حوزه جراحی زیبایی بینی فعالیت می‌کنند و نمونه کارهای بسیاری در رینوپلاستی بینی گوشتی دارند. به همین دلیل می‌توانند با جزئیات کامل فرم دلخواه شما را برای بینی ایجاد کند. برای رزرو زمان مشاوره به صورت آنلاین یا حضوری می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی درج شده در سایت اقدام کنید.


:: بازدید از این مطلب : 344
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmohandes

 

 

اگر يک فرد صداهاي طبيعي را با شدتي بيشتر و در حد آزاردهنده بشنود، به آن هايپراکوزيس گفته مي شود. نام ديگري که براي هايپراکوزيس وجود دارد، پرشنوايي است. در اين مشکل تنظيم امواج حسي شنوايي که در گوش داخلي درک مي شود و به سمت مغز فرستاده مي شود، به هم خورده است. اين اختلال در امواج عصبي شنيداري باعث مي شود صداهاي معمولي مانند صداي موتور خودرويي که سوار آن هستند، آزاردهنده و بسيار شديد احساس شود. اين بيماري علاوه بر اين علامت ممکن است با افسردگي، اضطراب، گوش درد، و مشکلات در ارتباط ديگران همراه باشد. هر عاملي که باعث آسيب به حلزون شنوايي در گوش داخلي شود، مي تواند باعث ايجاد بيماري هايپراکوزيس يا پرشنوايي شود. لابيرنتيت و ساير انواع عفونت و التهاب در گوش داخلي به ويژه حلزون شنوايي، مصرف دراز مدت برخي از داروها مانند ديازپام، قرار گرفتن براي مدت طولاني در معرض سر و صداي زياد، بيمار مفصل گيجگاهي فکي، سردردهاي ميگرني، افسردگي و بسياري از بيماري هاي ديگر ممکن است باعث بروز هايپراکوزيس يا پرشنوايي شود. در مواردي که هايپراکوزيس به طور ثانويه به يکي بيماري يا شرايط پزشکي ديگر حادث مي شود، رفع و درمان بيماري اوليه در بيشتر موارد باعث رفع هايپراکوزيس مي شود. بيماراني که به هايپراکوزيس مبتلا هستند، از صداها دوري مي کنند. آنها در اتاق را به روي ورود حتي صداهاي ساده اي مانند موتور بخچالي که در آشپزخانه به طور طبيعي کار مي کند، مي بندند. اين کار سير بيماري را بدتر مي کند زيرا سيستم شنوايي فرد را به صداهاي معمولي حساس تر مي نمايد. به همين دليل، توصيه مي شود اين افراد از صداهاي معمولي دوري نکنند و اجازه دهند سيستم شنوايي آنها با شدت معمولي صداها اخت شود. براي تشخيص اين بيماري بايد به پزشک متخصص گوش و حلق و بيني مراجعه کرد. شرح حال بيماري، معاينه کامل گوش و انجام تست شنوايي سنجي از مهم ترين شاخص هايي هستند که به تشخيص بيماري هايپراکوزيس يا همان پرشنوايي کمک مي کند. اگر هايپراکوزيس به صورت ثانويه نسبت به يک بيماري ديگر ايجاد شده است، درمان آن بيماري باعث رفه پرشنوايي مي شود. اگر چنين نيست شناخت درماني و حساسيت زدايي صوتي از راه هاي درمان موثر براي رفع علائم اين بيماري محسوب مي شوند. شايان ذکر است که اين انواع درماني در زمان کوتاه ممکن است با بهبودي همراه نباشند و حداقل 6 تا 12 ماه طول بکشد تا چنين درمان هايي به ثمر بنشينند.

دکتر علي کوهي

ويديو مارکتينگ سايت پزشکي

 



:: بازدید از این مطلب : 410
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmohandes
رینوپلاستی به روش باز و بسته :
 
 
رینوپلاستی با دو رویکرد متفاوت قابل انجام است و جراحان مختلف ، هر یک تمایل بیشتری به انجام رینوپلاستی با رویکرد خاصی (باز یا بسته) دارند. در شرایطی که عمل جراحی بخوبی انجام شود ، هیچگونه مزیتی بین این دو روش وجود نداشته و برای انتخاب جراح ، این مورد که جراح از کدام روش ( باز و یا بسته) استفاده می کند، اهمیتی ندارد و تنها میزان نتایج مثبت حاصل از جراحی و نادر بودن عوارض جدی ، دو فاکتوراصلی هستند که بایستی در هنگام انتخاب جراح مورد نظر قرار گیرند. از طرف دیگر ضروری است هر جراح ، رویکردی را انتخاب کند که توانایی بیشتری در انجام آن داشته باشد.
 
 
 
تفاوت رینوپلاستی به روش باز و بسته
 
در روش باز میزان میدان دید جراح کامل بوده و جراح قادر است با دید کافی و راحتتر عمل جراحی را انجام دهد و در صورت نیازبه تکنیکهای پیچیده، این تکنیک ها بهتر و ساده تر قابل انجام هستند، ولی در روش بسته میزان دید محدود بوده و در نتیجه انجام تکنیک های پیچیده، مشکلتر هستند. باید درنظر داشت که بسیاری از تکنیک های پیچیده توسط برخی جراحان حاذق و باتجربه، در روش بسته نیز قابل انجام هستند. بطورکلی در بینی های مشکل مثل بینی های کج و یا بینیهای پیچ خورده و همچنین در موارد ترمیمی و بینی هایی که برای بار دوم و یا سوم باید تحت جراحی قرار بگیرند، قطعا ًعمل بینی با روش باز ارجحیت دارد .
از طرف دیگر، در بینی هایی که مشکلات حداقلی دارند و نیاز به تغییر شکل قابل توجهی ندارند ، جراحی با تکنیکهای ساده تری قابل انجام بوده ونیاز به روشهای پیچیده ندارد. علی رغم اینکه نتایج جراحی روش بازدر این بیماران قابل مقایسه با روش بسته هست، اما از آنجاییکه در روش بسته بطور کلی تورم در ماههای اول کمی کمتر است، بنظر می رسد در این بیماران روش بسته می تواند ارجحیت داشته باشد. باید در نظر داشت که گاهی علی رغم تصور بیمار و حتی جراح، در حالیکه بنظر می رسد جراحی ساده ای پیش رو باشد ، در خلال جراحی مشخص می شود که اینطور نبوده و برای بهبود نتیجه، روشهای پیچیده زیادی مورد نیاز بوده و بایستی جراح این توان و تجربه را داشته باشد که حین جراحی رویکرد جراحی را تغییر داده و یا اینکه با روش بسته تکنیک های مورد نیاز را بخوبی انجام دهد.
 
سولات رایج در مورد جراحی بینی به روش باز و بسته
 
می خواهم جراحی زیبایی بینی انجام دهم، جراحی با روش باز بهتر است یا بسته؟
 
باید درنظر داشته باشید که انتخاب روش جراحی یک مسئله تخصصی است و فی نفسه ارتباطی با نتیجه عمل جراحی ندارد و بهتر است شما بر انتخاب جراح، تمرکز داشته باشید و ارجحیت باز یا بسته بودن رویکرد جراحی را به جراح خود واگذارید. در کل بهتر است شما جراح خود را انتخاب کنید نه روش جراحی را.
 
توصیه من به شما این است که انتخاب جراحتان را از طریق مطالعه و مشاهده بیماران پس از جراحی انجام دهید و نه از طریق تبلیغات و ادعاهای مجازی . بیمارانی را برای مطالعه خود انتخاب کنید که حداقل شش ماه از جراحیشان گذشته باشد و بر روی نتایج زودهنگام ازجمله نتایج یک یا دو ماهه تصمیمی نگیرید، ازطرفی حتما بینی قبلی بیمار را هم در نظر داشته باشید و بهتراست فورم بینی، شبیه به بینی خود شما باشد.
دکتر مهدی سزاوار متخصص جراحی دهان، فک و صورت هستند. رینوپلاستی یکی از حوزه‌های تخصصی ایشان است. سال‌ها تجربه دکتر سزاوار و عمل کردن بینی‌های مختلف به ایشان کمک می‌کند که بهترین نتیجه را برای بیمارانشان ایجاد کنند. آن‌ها رضایت حداکثری از عمل‌های خود دارند. در صورتی که هنوز نمی‌دانید می‌خواهید رینوپلاستی به روش باز انجام دهید یا بسته و نمی‌دانید کدام روش برای شما مناسب‌تر است، می‌توانید با دکتر سزاوار مشورت کنید. برای رزرو زمان مشاوره از طریق سایت شخصی ایشان اقدام کنید.


:: بازدید از این مطلب : 383
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmohandes
جراحی کوچک کردن سینه ها (ماموپلاستی) چگونه انجام می شود؟
 
کوچک کردن سینه معمولا” با ایجاد برش هایی روی سینه و برداشتن چربی و بافت غددی و پوست اضافی آن انجام می پذیرد . اگر مشکل اصلی بزرگی سینه مربوط به زیادی چربی است و پوست اضافه نیست ، می توان از لیپوساکشن به تنهائی برای کوچک کردن سینه استفاده نمود . الگو و شکل برشهای مورد استفاده برای کوچک کردن سینه شما ، براساس شرایط فردی ، ترکیب سینه ، میزان آویزان بودن آنها و محل قرار داشتن هاله سینه و بافتی که بایدبرداشته شود ،و همچنین خواسته های شمااز عمل ، و توصیه جراح تعیین می گردد .
با هر کدام از روشهای موجود می توان قطر هاله سینه را اگر بیش از حد بزرگ باشد کاهش داد.از وسیله ای دایزه ای که قطری بین ۳۸ تا ۴۵ میلی متر دارد برای این کار استاده می شود.
 
مرحله اول-بیهوشی:
در اکثر موارد بیهوشی عمومی استفاده می شود.
 
مرحله دوم- برش جراحی:
معمولا برش در مکان هایی داده می شود که احتمال اسکارهای قابل مشاهده در آینده حداقل باشد.شما و جراح تان در مورد محل برش ، قبل از عمل صحبت کرده و بهترین و مناسب ترین گزینه را انتخاب کرده اید.
 
انواع برش های جراحی برای این عمل:
۱-برش های کوچک : که برای سینه هایی که بیشتر بجای بافت سفت سینه ، از چربی تشکیل شده اند و آویزان نیستند برای لیپوساکشن استفاده می شود.لیپوساکشن برای کوچک کردن اندازه سینه بکار می رود
۲-برش دایره ای به دور هاله سینه(dounut) : تنها در دور هاله سینه داده می شود
۳-طراحی به صورت سوراخ کلید (lolly pop, keyhole) : شامل برش دور هاله و خط عمودی از زیر آن تا چین طبیعی زیر سینه می باشد
۴-طراحی لنگر شکل یا T معکوس (anchor, wise patern) : بیشترین روش مورد استفاده است که از ۳ خط برش شامل برش دور هاله و برش عمودی از هاله سینه تا چین طبیعی زیر سینه و برش افقی به موازات چین زیر سینه تشکیل شده است.
 
مرحله سوم- برداشتن بافت ها و تغییر موقعیت آنها :
 
پس از ایجاد برش جراحی و برداشتن بافت های اضافی بر اساس الگوی طراحی شده در قبل از بیهوشی ، هاله سینه -پس از کاهش قطر و اندازه اش در صورت نیاز – در حالیکه متصل به منشا خونرسانی قابل اطمینانی است ،به سمت بالا تغیر محل داده می شود و بر همان اساس قسمت های باقیمانده سینه بالا آورده شده و با بخیه هایی از عمق به سطح شکل داده می شوند .
گاهی اوقات برای سینه های بسیار بزرگ و آویزان ،نمی توان منشا خونرسانی مناسبی برای تامین جریان خون نوک سینه یافت و لازم است نوک سینه و هاله آن برداشته شده و مانند گرافت به موقعیت بالاتری روی سینه منتقل گردند که این موضوع حتما” باید قبل از عمل بین بیمار و جراح مطرح شده باشد.
 
مرحله چهارم- بستن زخم ها و پانسمان:
برای شکل دادن به سینه کوچک جدید ، برش ها باید به یکدیگر رسانده شوند .در داخل عمق سینه ، بخیه هایی برای حمایت و شکل دادن به سینه تازه ساخته شده زده شده و سپس بافت های زیرجلدی و در نهایت پوست در چند لایه بسته می شوند .
 
ممنون که تا آخر این مطلب با ما همراه بودید. اگر تمایل به انجام این جراحی را دارید، دکتر فرهاد موسی زاده، به عنوان یکی از بهترین متخصصین جراحی پستان در تهران، اطلاعات تخصصی‌تری را در ارتباط با ماموپلاستی کاهشی را در اختیار شما قرار می‌دهند؛ شما می توانید برای رزرو نوبت و دسترسی به راه های ارتباطی به بخش تماس با ما مراجعه نمایید. همچنین با دنبال کردن پیج اینستاگرام به آدرس @DrMoussazadeh مشاوره آنلاین دریافت نمایید.


:: بازدید از این مطلب : 397
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 15 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmohandes
راه های پیشگیری از سرطان سینه
 
سرطان سینه بدون شک یکی از ترسناک ترین اتفاقات برای زنان است بزرگترین عوارض آن نا امیدی,مرگ و در بهترین حالت دچار اختلال شدن است ،طبق گفته سایت سرطان سینه از هر هشت خانم یک نفر در طول زندگی خود به سرطان سینه دچار میشود و تقریبا هر سال 40000 زن به دلیل این بیماری جان خود را از دست میدهند. با انجام هر یک از این موارد 90% میتوانید از سرطان سینه جلوگیری کنید.
 
استراتژی های پیشگیری از سرطان سینه
 
موسسه تحقیقات سرطان آمریک در بزرگترین بررسی تحقیقاتی در مورد شیوه زندگی و سرطان سینه حدود 40 درصد از موارد سرطان سینه در ایالات متحده را پیش بینی کرد اگر مردم عاقلانه تر انتخاب های زندگی خود را انجام دهندمن معتقدم که این ها توپ های کم باد هستند بیشتر از 75 تا 90 درصد موارد میشود از سرطان پستان از طریق اعمال تغییرات شیوه زندگی توصیه شده جلوگیری کرد.
قند یکی از مضر ترین موارد است. به عنوان یک دستور عمل کلی مصرف قند را به کمتر از 25 گرم در روز محدود کنید.اگر سرطان دارید یا مقاوم در برابر انسولین هستید عاقلانه است که آن را تا 15 گرم یا کمتر محدود کنید.
 
راه های پیشگیری از سرطان سینه
 
محدود کردن پروتئین و افزایش چربی سالم
کاهش میزان پروتئین به اندازه یک گرم از هر کیلوگرم وزن خود بیشتر از 100 گرم پروتئین برای بزرگسالان غیر طبیعی است و نصف آن کافیست. سعی کنید مصرف پروتئین و کربودهیدرات را کاهش دهید و چربی کیفیت بالا مانند تخم مرغ ارگانیک و مرغ های ی محلی و گوشت با کیفیت و آووکادو و روغن نارگیل را جایگزین کنید.شواهد قابل توجهی وجود دارد که رژیم کتوژنیک به جلوگیری و درمان بسیاری از انواع سرطان خصوصا سرطان سینه کمک میکند
مقدار زیادی ویتامین آ طبیعی مصرف کنید
شواهدی وجود دارد که ویتامین آ نقش بسزایی در پیشگیری از سرطان سینه دارد.بهتر است که آن را به حای استفاده از مکمل ها از غذاهای طبیعی دریافت کنید و بهترین منابع برای شما زرده تخم مرغ ،کره خام، شیر و گوشت گاو و یا مرغ است با این حال مراقب باشید زیرا طبق شواهد مقدار بیش از حد ویتامین آ میتواند فواید ویتامین دی را حذف کند این به این معناس که نه تنها برای جلوگیری از سرطان بلکه برای سلامت بدن شما رنج مناسبی از ویتامین آ و دی ضروری است.
در حالت ایده آل بدن شما تمام ویتامین دی و آ مورد نیاز را به طور طبیعی با خوردن سبزیجات رنگارنگ برای ویتامین آ و با قرار دادن پوست خود در روزهای آفتابی برای ویتامین دی به دست می آورد.
به اندازه ی لازم ید مصرف کنید
ید یک عنصر اساسی و ضروری برای سنتز هورمون هاست و کمبود آن باعث مشکلات بهداشتی از جمله سرطان سینه شود.ای به این دلیل است که سینه های شما برای عملکرد مناسب سبلولی به جذب و استفاده مقدار زیادی ید نیاز دارند.کمبود ید منجر به اختلال عملکرد در هر بافتی و تشکیل تومور میشود.
با این حال در این جا اختلاف قابل توجهی در مورد دوز مناسب وجود داد پس باید با احتیاط مصرف کنید شواهد نشان میدهد که شاید مصرف بیش از 800 میکرو گرم ید در روز غیر منطقی باشد و مصرف 12000 تا 13000 میکروگرم ممکن است به طور جدی برخی از اثرات نامطلوب را بر روی سلامتی ما داشته باشد.
شما چه روش های دیگری برای پیشگیری از سرطان پستان می شناسید که در این مقاله به آن ها اشاره نشده باشد؟ همین طور خود چطور برای پیشگیری از این سرطان اقدام کرده و چطور رفتارهای خود در زندگی را مطابق با آن پیش می برید؟ نظرات و تجربیات خود را می توانید با ما در میان بگذارید و در صورت داشتن سوالات پیرامون سرطان پستان می توانید از طریق پیج اینستاگرام دکتر موسی زاده بپرسید.
 


:: بازدید از این مطلب : 426
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 7 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmohandes
جراحی ارتوگناتیک
 
اول از همه به بررسی دندان عقل و نقش آن در جراحی فک می پردازیم :
سومین مولارها که رایجا دندان عقل نامیده می شوند، معمولا در سنین پایانی نوجوانی یا اوایل ۲۰ سالگی ظاهر می شوند.
اغلب به خاطر نداشتن جای کافی هم در فک، یا کامل بیرون نمی زنند یا اصلا بیرون نمی زنند.
چنین شرایطی رو impaction یا در هم فشردگی می نامند.
زمانی که هیچ دندانی هیچ فضای کافی برای بیرون زدن ندارند، یا جای اشتباه در فک در می آید، تحت فشار است.
در نتیجه مشکلاتی رو برای دندان های دیگه مثل بهم ریختگی به همراه داره.
در موارد خاص، دندان عقل نمی تونه کامل بیرون بزنه، در نتیجه زیر لثه و در استخوان فک ملتهب می شه.
باعث ایجاد یک کیسه ای میشه که در ریشه دندان شکل می گیره، و پر از مایع است.
یا باعث بروزآبسه یا کیست میشه، که ممکنه عفونی باشه، یا ممکنه با عدم درمان باعث آسیب های جدی به استخوان فک و دندان های اطراف و بافت های آن بشه.
در چنین مواردی دندانپزشک توصیه میکنه که دندان عقل کشیده بشه، پس اول معاینه انجام میشه سپس برنامه درمانی ریخته میشه.
اگر نیاز باشه، جراحی انجام می گیرد.
جراحی ارتوگناتیک چه موقع انجام میشه ؟
 
جراحی تصحیح فک یا ارتوگناتیک اختلالات استخوان های صورت رو تصحیح و درمان میکنه، خصوصا فکین و دندان ها.
اغلب این اختلالات منجر به مشکلاتی در جویدن، صحبت کردن، خوابیدن، و دیگر فعالیت های روتین میشه.
جراحی فک این مشکلات رو تصحیح میکنه و به همراه او درمان ارتودنسی هم انجام میشه.
با این کار ظاهرتون به طور کلی تغییر پیدا می کنه.
جراحی عمومی فک برای چی انجام میشه؟
به گفته متخصص فک و صورت جراحی دهان نیاز به یادگیر جوانب خاصی داره.
باید دوره بیهوشی یا بیحسی بیمار رو گذراند تا بتوان با اطمینان بیمار رو در آرامش کامل درمان کرد.
برخی از روش های جراحی دهان که انجام میشه عبارتند از :
کشیدن دندان عقل
ایمپلنت دندان
پیوند استخوان
جراحی ارتوگناتیک یا جراحی ترمیمی فک
 
سدیشن هم برای جراحی فک انجام میشه؟
در پایان لازم به یادآوری است که مشاوره جراحی ارتوگناتیکی که توسط دکتر مهدی سزاوار صورت می‌گیرد می‌تواند تأثیر مهمی در انتخاب شما داشته باشد، تا بهتر بتوانید به راحتی برای داشتن ظاهری زیبا و رهایی از دردهای مزمن تصمیم بگیرید. سالهاست که دکتر سزاوار به بیماران زیادی کمک کرده اند که بتوانند لبخند کامل خود را بدست آورند. برای هر گونه مشاوره می توانید با مطب ایشان تماس حاصل نمایید.
 


:: بازدید از این مطلب : 376
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 7 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmohandes

ایمپلنت دندان چیست؟

 ایمپلنت دندان  نوعی پروتز کاشتنی ست که در دهان شما درون استخوان فک جایگذاری می شود. این پروتز در واقع از یک پایه تیتانیومی و گاهی زیرکونیا ساخته می شود که به دلیل سازگار بودن جنس آن با محیط دندان، هیچگونه حساسیتی ایجاد نمی کند. این پایه فلزی در زیر بافت لثه،  در داخل استخوان فک قرار می گیرد تا همانند ریشه یک دندان عمل کند. به این ترتیب، روکش دندان و یا دندان مصنوعی را در جای خود ثابت نگه می دارد. ایمپلنت دندان همانند پیچی است که به کمک سوراخ ایجاد شده با دریل مخصوص، درون استخوان فک قرار می گیرد و پس از گذشت چند ماه به بافت استخوان جوش می خورد. این  پایه فلزی به دلیل خاصیت غیر مغناطیسی و مقاومت بالایی که در برابر اکسیژن، ترکیبات اسیدی و نمک دارد، هنگام قرار گیری درون استخوان فک، به هیچ وجه جسم خارجی و مشکل سازی تلقی نمی شود و کاملا با محیط فک بیمار سازگار است. ایمپلنت های دندانی را می توان هم به صورت تک به تک و هم به صورت گروهی به هم متصل و یا به شکل دندان های مصنوعی متکی بر پایه ایمپلنت مورد استفاده قرار داد. این ایمپلنت ها در هر شکل و تعدادی که باشند، وظیفه  متصل کردن تاج دندان به ریشه را بر عهده دارند.

 

در نظر داشته باشید که ایمپلنت دندان، درمان جایگزین مناسبی برای پروتز های بریج است تا دیگر نیازی به تراش دندان وجود نداشته باشد. درواقع یکی از اهداف مهم معرفی این درمان نیز همین بوده که دیگر با انجام درمان بریج به هیچ وجه به دندان آسیبی وارد نشود. از این رو هر فردی که شرایط کشیدن دندان را داشته باشد، می تواند گزینه ی مناسبی برای کاشت ایمپلنت دندان باشد. توجه داشته باشید که این درمان همراه با گرافت های استخوانی (پیوند استخوان) و جراحی سینوس لیفت باز توسط متخصص جراح فک و صورت در کلینیک یا بیمارستان انجام می گیرد.

 مراحل ایمپلنت دندان

 انجام معاینات کلی و بررسی سوابق پزشکی، توسط دندانپزشک برای تشخیص روش درمانی صحیح، عکسبرداری رادیولوژی دندان برای بررسی زیر ساخت های فک و دهان از جمله عصب ها، تراکم و حجم استخوان فک انجام برای تعیین محل دقیق کاشت ایمپلنت دندان مشخص شود.

جراح متخصص فک در صورت نیاز برای فراهم کردن قاعده مستحکم برای پشتیبانی مناسب از پایه ایمپلنت دندان، پیوند استخوان فک را انجام می دهد. 

قالب گیری و ساخت پروتز های دندانی که به روشی حساس و با دقت بسیار انجام می شود.

به یکی از روش های فوق کاشت ایمپلنت انجام می شود تا پس از بهبود بافت لثه و جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک که اصطلاحا به آن استئواینتگریشن می گویند، پروتز های دندانی را بر روی پایه ایمپلنت جایگذاری شود.

قرار دادن پروتز دندان بر روی پایه ایمپلنت

معاینات دوره ای و مراقبت های پس از اتمام کاشت ایمپلنت دندان

 

مدت زمان انجام ایمپلنت دندان چقدر است؟

 

 مدت زمان جراحی ایمپلنت بستگی به تعداد ایمپلنت دندان مورد نیاز بیمار و میزان پیچیدگی عمل جراحی دارد. به هر حال جراح میتواند چند ایمپلنت را در یک جلسه درمانی برای بیمار کار کند، اما انجام این کار ممکن است طول مدت این جلسه درمانی را طولانی نماید. هنگامی که داروی تزریق شده ناحیه تحت درمان را به اندازه کافی بیحس کرد، متخصص ایمپلنت یک برش در لثه ایجاد کرده و یک سوراخ کوچک در استخوان فک ایجاد مینماید. ایمپلنت دندان در داخل این سوراخ قرار خواهد گرفت.

اگر هر یک از دندان شما پیش از عمل جراحی ایمپلنت دندان افتاده است، دندان پزشک احتمالاً میتواند یک ایمپلنت را بطور مستقیم در حفره دندان قرار دهد. در اصطلاح به این روش ایمپلنت فوری دندان گفته میشود. در صورتی که انجام این کار امکان پذیر نباشد، متخصص ایمپلنت آن‌را پس از چند هفته در محل قرار میدهد که‌در اصطلاح به آن ایمپلنت فوری تاخیری گفته میشود. بعضی مواقع، متخصص ایمپلنت پس از چند ماه و با گذشت زمان لازم برای بهبود استخوان فک ایمپلنت را در محل قرار میدهد، در اصطلاح به آن ایمپلنت تاخیری میگویند.

 

جراحی ایمپلنت دندان یک روش کاملا تخصصی است که البته به تجربه متخصص فک و صورت هم نیاز دارد. طبق گفته دکتر سزاوار  متخصص ایمپلنت و جراح فک و صورت در تهران نحوه انجام عمل جراحی ایمپلنت دندان به نوع کاشت و وضعیت استخوان فک بیمار بستگی دارد. در این جراحی خطرات و عوارضی هم وجود دارد که متخصص فک و صورت باید متوجه این موضوع باشد. پشتیبانی استخوان فک از اباتمنت یا پایه فلزی اهمیت دارد. در صورتی که استخوان فک بیمار ضعیف باشد، توان تحمل فشار وارده از سوی دندان ایمپلنت را ندارد. به همین دلیل کاشت دندان با شکست مواجه می‌شود و استخوان فک آسیب می‌بیند. پس با این حساب انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت در تهران اهمیت دارد. جراحان با تجربه با توجه به معایناتی که باید قبل از جراحی انجام می‌دهند، مشکلات استخوان فک را برطرف می‌کنند.



:: بازدید از این مطلب : 336
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmohandes
هایفوتراپی چیست؟
هایفو یا HIFU مخفف واژه‌ی انگلیسی High-Intensity Focused Ultrasound به معنای «امواج متمرکز فراصوت با شدت بالا» است. هایفو یکی از روش‌های نسبتاً جدید در درمان‌های زیبایی برای سفت کردن و لیفتینگ پوست است که بدون درد و غیرتهاجمی بوده و می‌تواند جایگزین لیفت صورت شود.
در هایفوتراپی از امواج فراصوت (اولتراساوند) استفاده می‌شود. یعنی همان امواجی که در دستگاه‌های سونوگرافی مورد استفاده قرار می‌گیرد. منتها در هایفو این امواج به صورت متمرکز به لایه‌ی خاصی از پوست انرژی وارد کرده و باعث تحریک تولید رشته‌های کلاژن می‌شوند. کلاژن‌ها وظیفه‌ی استحکام بافت‌های بدن از جمله پوست را دارند؛ لذا این اتفاق باعث می‌شود که پوستی سفت‌تر و بدون چین و چروک داشته باشیم.
 
هایفوتراپی
 
هایفوتراپی برای چه کسانی مناسب است؟
به طور کلی این روش درمانی برای افراد بین ۳۰ تا ۷۵ سال که از شل شدگی خفیف تا متوسط پوست رنج می‌برند و می‌خواهند روند پیری پوست را به تاخیر بیندازند، بسیار مناسب است.
هدف اصلی از روش هایفو کاهش سرعت پیری است، لذا در متقاضیان جوان‌تر، پاسخ‌دهی بیشتری را به درمان شاهد هستیم. متقاضیان بالای ۲۵ سال نیز می‌توانند از این روش درمانی به عنوان یکی از موثرترین روش‌های پیشگیری از پیری پوست استفاده کنند.
افرادی که پوست‌شان دچار آسیب‌هایی ناشی از قرار گرفتن مداوم در معرض نور خورشید و اشعه‌ی فرابنفش شده یا شل شدگی پوست‌شان شدید‌تر است، برای رسیدن به نتایج دلخواه نیاز به چندین جلسه‌ی درمانی دارند.
افراد مسن‌تر که از شل‌شدگی و افتادگی شدید پوست در ناحیه‌ی گردن رنج می‌برند به طور معمول کاندیدای مناسبی برای هایفوتراپی نیستند و احتمالاً نیاز به جراحی خواهند داشت. این روش برای کسانی که در ناحیه‌ی هدف درمان دچار زخم، عفونت، آکنه‌های کیستی و ایمپلنت‌های فلزی هستند، مناسب نیست
کاربردهای هایفو‌تراپی
با توجه به گفته‌ی انجمن جراحی پلاستیک زیبایی ایالات متحده، هایفو و دیگر روش‌های جوان‌سازی بدون جراحی پوست، می‌توانند جایگزینی برای لیفت صورت باشند. از سال ۲۰۰۸ تاکنون، شهرت هایفو در درمان‌های زیبایی پوست به سرعت افزایش یافته و در سال‌های اخیر استفاده از این روش بسیار زیاد شده است. در ۵ سال اخیر استفاده از هایفوتراپی حدود ۶۰ درصد افزایش یافته است.
هایفو برای استفاده‌های زیبایی و جوا‌ن‌سازی پوست مزایای زیادی دارد که برخی از آن‌ها عبارت‌اند از:
کاهش چین و چروک پوست
سفت کردن افتادگی و شل شدگی پوست در ناحیه‌ی گردن و غبغب (که به گردن بوقلمونی معروف است)
لیفت گونه‌ها، ابروها و پلک‌ها
بهبود وضعیت خط چانه
صاف و سفت کردن پوست صورت
لیفت گردن و دکلته
اصلاح طرح لبخند
قابل انجام برای تمام رنگ‌های پوست در هر زمان
دکتر مهدی سزاوار متخصص جراحی دهان، فک و صورت هستند. ایشان می‌توانند از متدهای هایفوتراپی برای درمان پوست صورت یا از بین بردن چربی‌های این ناحیه استفاده کنند. مزیت مراجعه به دکتر سزاوار این است که به صورت کامل با سایر روش‌های درمانی نیز آشنایی دارند. بنابراین در صورت نیاز متد جایگزین که نتیجه بهتری داشته باشد را به شما معرفی می‌کنند. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و برای رزرو زمان مشاوره با دکتر سزاوار از طریق راه‌های ارتباطی موجود در سایت با ما در تماس باشید.
 


:: بازدید از این مطلب : 433
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmohandes

 

به طور کلي بيشتر بيماري ها باعث بروز علائمي در فرد مبتلا مي شود. عفونت گوش هم در بيشتر موارد با علائم و نشانه هاي مختلفي خود را نشان مي دهد.

 

عفونت گوش انواع مختلفي دارد. اگر ميکروب (باکتري، ويروس يا قارچ) در هر جايي از گوش رشد و تکثير بيابد، عفونت همان بخش گوش عارض مي شود. در ادامه، علائم عفونت گوش، به طور خلاصه، بر اساس محل بروز عفونت در گوش بررسي شده است.

 

علائم عفونت گوش مياني

به طور کلي، وقتي عبارت عفونت گوش استفاده مي شود، در بيشتر موارد منظور عفونت گوش مياني است. اين عفونت با نام لاتين آن که اوتيت مديا   (otitis media) است هم گاهي عنوان مي شود.

فضايي از گوش که درست در پشت پرده گوش يا همان پرده صماخ قرار دارد، گوش مياني است. گوش مياني توسط يک کانال به نام مجراي اُستاش به حلق متصل مي شود. تهويه هواي موجود در گوش مياني و تخليه ترشحات اين محدوده از راه کانال استاش انجام مي شود.

انسداد کانال استاش و تجمع مايعات در پشت پرده گوش (يا همان گوش مياني) زمينه را براي عفونت گوش مياني فراهم مي کند. به ويژه اگر اين مشکل پس از يک سرماخوردگي حادث شده باشد، در بيشتر اوقات باکتري ها و گاهي ويروس ها ممکن است در گوش مياني استقرار پيدا کنند.

عفونت گوش مياني با علائم زير همراه است:

  • گوش درد
  • گرفتگي گوش ( يا همان کاهش قدرت شنوايي)
  • تب يا افزايش دماي بدن به بيش از 38 درجه سانتيگراد
  • خارج شدن ترشحات از گوش مبتلا به عفونت

علائم عفونت گوش خارجي

منطقه اي از گوش که به صورت عادي با چشم قابل رويت است، گوش خارجي نام دارد. لاله گوش و مجراي گوش دو عنصر مهم گوش خارجي محسوب مي شوند.

قارچ ها، باکتري ها و ويروس ها مي توانند در ناحيه گوش خارجي مستقر شوند. عفونت گوش خارجي با التهاب پوست اين ناحيه همراه خواهد بود. در لاتين به عفونت اين ناحيه گوش عبارت otitis externa اطلاق مي شود.

در بيشتر موارد، عامل ايجاد عفونت در گوش خارجي باکتري ها هستند. علائم عفونت گوش خارجي به شرح زير هستند:

  • خارش گوش (دست زدن زياد به گوش در نوزادان و نونهالان)
  • وجود ترشحات يا خروج ترشحات از گوش
  • کم شدن قدرت شنوايي
  • گوش درد (با کشيدن يا حرکت دادن گوش، درد بدتر مي شود)
  • بزرگي و دردناکي غدد لنفاوي

علائم عفونت گوش داخلي و نوريت وستيبولار

بعد از گوش مياني، گوش داخلي قرار گرفته است. در اين قسمت دو بخش وجود دارد:

  • سيستم شنوايي که امواج مکانيکي صوت را به پيام هاي عصبي تبديل مي کند
  • سيستم تعادلي که وضعيت حرکات سر و بدن را به صورت سيگنال هاي عصبي به مغز مخابره مي نمايد

گاهي عفونت به جاي گوش داخلي، رشته عصبي خارج شونده از گوش داخلي را عفوني مي کند که به اين حالت نوريت وستيبولار گفته مي شود. هر دو نوع عفونت در بيشتر موارد به سبب ويروس ها اتفاق مي افتند.

علائم نوريت وستيبولار عبارتند از:

  • سرگيجه
  • تهوع

دو علامت بالا در عفونت گوش داخلي هم رخ مي دهند. ساير علائم عفونت گوش داخلي به شرح زير هستند:

  • گوش درد
  • سردرد
  • وزوز گوش
  • کم شدن شنوايي و
  • دو بيني

 

دکتر علی کوهی

طراحی سایت پزشکی



:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 1 خرداد 1400 | نظرات ()